Bansko

Bansko este cea mai moderna statiune de schi din Bulgaria. Orasul Bansko este situat in partea nord-estica a piciorului Pirin, la 160 km de capitala Sofia. Statiunea ofera facilitati excelente pentru ski combinate cu arhitectura unica a orasului, Bansko s-a transformat intr-una dintre destinatiile favorite pentru ski si snowboard.

Esti satul i plictisit de totul i vrei doar s te distrezi cu familia i prietenii! Caui ceva mai diferit, ii plac sporturile extreme? Daca vrei sa simi adrenalina cum ii invadeaza corpul, paintball-ul este sportul tau. Ce este PaintBall Sistemul de joc al paintball-ului este simplu: te afli pe un teren care imita teatrul militar, eti dotat cu arme mecanice pe baza de gaz, care proiecteaza bile umplute cu vopsea i scopul tau este sa "pui la pamant" adversarul, incarcandu-l cu vopsea, dar i sa aperi un obiectiv. Ai in faa o situaie de razboi in care este nevoie de strategie, antrenament i o conditie fizica buna.

Ct este de sigur acest joc?
Conform statisticilor paintball-ul este mai sigur dect bowling-ul.

Doare sau nu paintball-ul?
In general bilele de paintball te lovesc doar atat ct sa simi sau ii cauzeaza o uoara inroire a pielii.

Bila cu vopsea?
Jocul se bazeaza pe trasul cu bila plina de vopsea. Pentru ca "paintball" chiar asta inseamna. Sunt capsule de gelatina asemanatore cu capsulele de medicamente umplute cu diferiti coloranti alimentari. Continutul nu este toxic, insa este biodegradabil.

Cum se scoate vopsea de pe haine?
Vopsele sunt pe baza de apa si se curata foarte usor.

Echipamente?
Pentru a putea participa la un joc de paintball trebuie sa ai echipamentul de protecie, care conine o casca i ochelari pentru nas, ochi, gura i urechi.Echipament pentru un jocatorPre/persoana
Pachet Start 8 EUR
Pachet Start6 EUR
PaintBall- Commandos 28 EUR
Bile suplimentare0.10 EUR/bil


Pentru mai multe informaii i rezervari, va rugam contactai-ne!