Bodrost

Bodrost se afla in regiunea Kartala, la 30 km de oraul Blagoevgrad. Este o mica stațiune de schi, situata in partea sud-vest al munii Rila la o altitudine de 1300 m. Staiunea ofer condiii bune de schi pentru ncepatori. Zona de schi Karlata este foarte buna cu stratul de zpad bine ntreinut din Decembrie pana la Aprilie.

Partii de schi: Bodrost ofer o partie de schi cu lungime 2000 m i inclinare 375 m. Partie este deservita de un teleferice, punctul de plecare este la altitudine de 1400 m deasupra nivelul marii.

Planuri de dezvoltare: Autoritaile locale au facut planuri de prelungire partie de schi la 3 500 m cu o construcie cu lungime de 2 800 m, i telescaune cu capacitate 1900 pers/ora.

Cazare: Hotelurile dispun de toate facilitai moderne pentru o vacana perfecta n munte. Staiunea montana Bodrost este un punct de plecare spre numeroase drumeii montane in Munții Rila. n regiune sunt situate cabanele Macedonia i Chakalitsa, care sunt deinute de Uniunea Bulgara de Turism. Rezervaie naturala Parangalnitsa este potrivita pentru ecoturism.

Blagoevgrad este un ora in partea sud-vest al munii Rila, situat pe drumul principal E 79, la sud de Sofia, la doar 20 km de Macedonia i la 100 km de frontier Greciei (200 km de Thessaloniki).

Comentarii Bodrost

      Mai multe despre Bodrost