Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

 1. Termeni si conditii de utilizare a sitelul www.BulgariaSchi.ro

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.BulgariaSchi.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.BulgariaSchi.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Bononia Ltd.

Bononia Ltd îi rezerv dreptul de a actualiza sau modifica termenii în orice moment. Aceste modificri vor fi efectuate imediat dupa afisarea.

Unele dintre informaiile afisate pe siteul www.BulgariaSchi.ro sunt furnizate din alte website-uri, care poate sau nu fiu afiliate cu acest site i pot conine termeni de utilizare diferite de termenii specificai aici.

2. Forum

www.BulgariaSchi.ro va ofer un forum unic unde poi sa scriei impresiile dvs.! Acest forum de discuii este disponibil pentru utilizarea publica, astfel încât s fii ateni atunci când postai date cu caracter personal! Acest site împreun cu coninutul sau este detinut de Bononia Ltd sau a unui furnizor sau distribuitor ter. Unele dintre informaiile coninute acestui site sunt deinute de ctre furnizori i distribuitori teri de alte informaii. Va oferim link-uri de alte site-uri pentru confortul dumneavoastra. Informaii de pe acest site sunt detinute de noi sau de licentiatorii nostri

i toate drepturile sunt rezervate. Nu copiai sau distribuiti orice fel de informaii obinute de la acest site. Dac avei întrebri, v rugm contactai-ne!

3. Rezervari

Toate serviciile pe care le furnizam i toate relaii dintre noi i clientul respectiv sunt aranjate cu un acord separat, care vine la putere numai dup ce rezervarea a fost confirmat de ctre compania noastr.

ANULARI/MODIFICARI: BulgariaSchi.ro isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Fiecare rezervare hotelier se supune condiiilor de anulare descrise pe pagina de rezervare - va rugam contactati agentul dvs. înainte de rezervare.

 

REINEI CA SEDIUL NOSTRU ESTE ÎNCHIS IN WEEKEND-UL!

Orar: Luni - Vineri, de la ora 09.30 pana la 18.30.

Pentru apeluri de urgen sau în timpul week-end, de la ora 09.30 - 18.30, sunai la telefon:

+359 886 000 779; Pentru mai multe informatii Contactai-ne