Conditii de rezervare

BulgariaSki.com va ofera o modalitate usoara si rapida de a face rezervari pentru o mare varietate de hoteluri in cele mai mari statiuni montane din Bulgaria - Bansko, Borovets, Pamporovo or Chepelare.

Conditii de rezervare

Conditii de rezervare

BulgariaSki.com va ofera o modalitate usoara si rapida de a face rezervari pentru o mare varietate de hoteluri in cele mai mari statiuni montane din Bulgaria. Folositi formularul de cautare din stanga si gasiti cele mai bune oferte pentru cazare la Bansko, Borovets, Pamporovo sau Chepelare. Dupa ce ai gsit o ofert conform criteriilor dumneavoastr de selecie, apsai butonul "Rezerv acum" i vei fi transferat la pagina dedicat rezervrii. Aici trebuie s introducei toate datele dumneavoastr (numar persoanelor, tipul de camera/apartament, servicii suplimentare, etc.). Dup completarea tuturor detaliilor oaspeilor pe urmatoarea pagina veti vedea rezumatul rezervrii Dvs. Selectarea metodei de plat este ultimul pas pe care trebuie s îl facei pentru a finaliza rezervarea. Plata se poate face prin card de credit, PayPal sau tranfer bancar. In termen scurt de la finalizarea procesului de rezervare o sa primiti e-mail-ul de confirmare si in termen de o zi veti primi voucherul pentru cazare. Pe baza acestui document v putei caza la hotel.

Va rugam verificai seciunea spam/junk din e-mailul Dvs.

Dac v-ati razgandit sau gsii greeli în rezumatul rezervrii dumneavoastr, v rugm sa contactati unul dintre consultanii nostri.

Plata

Plata se face în momentul rezervrii, înainte de a pleca la hotel. Plile trebuie s fie efectuate online prin card de credit, PayPal, transfer bancar sau cash la sediul nostru in Sofia.
Va rugam aveti in vedere ca rezervarea pentru schi pachete trebuie facuta 7 zile inainte de data inceperii.


Plata online cu card de credit

Acceptam carti de credit Visa, MasterCard. Nu exista comisioane pentru plati efectuate cu Visa si Mastercard.

Plata online cu PayPal

Datorita taxelor substantiale pentru retragerea de bani prin PayPal in Bulgaria, se va percepe o taxa suplimentara de 3%, care se aplica doar platilor prin PayPal.

Va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru

V invitm s ne vizitați la sediul nostru in Sofia, Bulgaria de pe strada  Krichim 78 unde puteti finaliza rezervarea prin plata cash sau cu card de credit. Va rugam inainte sa vizitati sediul nostru sa anuntati agentul Dvs.

Plata prin transfer bancar

Putei sa efectuati plata prin un transfer bancar. Reinei c, de obicei, transferul bancar poate dura câteva zile, deci trebuie sa platii cel puin 5 zile lucrtoare înainte de data sosirii. Notai c toate taxe pentru un transfer bancar trebuie acoperite de dumneavoastr i v rugam sa ne anunai dup transferarea sumei.

Conditii de modificare rezervarea

In cele mai multe cazuri, hotelurile permit modificarea anumitor informaii fara o taxa suplimentara daca modificarile sunt facute cel putin 29 zile inainte de ziua sosiri. Va rugam aveti in vedere ca toate modificari trebuie facute in scris si confirmate de catre BulgariaSki.com!

Conditii de anulare

Va rugam aveti in vedere ca anularile trebuie facute in scris! Conditiile de anulare, taxele de penalizare si suma restituit depinde de data anulrii rezervrii îns fiecare hotel posed condiii proprii de anulare a rezervrii, de aceea v recomandm s citii condiiile de anulare a rezervrii ale hotelului respectiv.

Sume de restituit

In cazul anularii rezervarea, banii se va restitui direct in contul Dvs. Notai c toate taxe pentru un transfer bancar trebuie acoperite de dumneavoastr.

Reclamatie

Orice reclamatie trebuie raportata imediat pe loc hotelului si agentul Dvs. Daca situatia nu a fost rezolvata la fata locului reclamatie trebuie depusa in scris la sediul nostru in maxim 14 zile de la data iesirii din hotel.

Preturile pe website sunt pentru o persoana sau pentru camera?

Toate preturi sunt pentru camera/apartament, pe noapte (examplu - 1 persoana in camera single si 2 persoane in camera dubla). Preturile si reducerile pentru oaspeti suplimentari, copii, masa etc sunt pentru o persoana si includ TVA.

Servicii Suplimentare

Multe hoteluri ofer servicii suplimentare supuse unei taxe suplimentare: servicii de ingrijire pentru copii, tennis, masa de tennis, billiard, seif, spa centru, intrare la discoteca/club de noapte, piscina, gym/sauna, etc.

Late deals

Preturile pentru acest tip de vacanta sunt valabile numai in timpul ce faceti rezervarea.

Masa

Masa oferita este specificata in descrierea fiecarui hotelului. Mic dejun inclus este in general servita la tip buffet. Demipensiune – mic dejun si cina incluse, pensiune completa - mic dejun, pranz si cina incluse. Unele hoteluri ofera cazare la apartamente cu bucatarii complet echipate cu varanta de autogospodarie.

Reduceri Speciale

Va oferim cele mai buni preturi pentru vacanta de iarna in Bulgaria. Preturile sunt valabile numai pentru online rezervari prin site-ul nostru Bulgariaski.com. Reduceri speciale sunt valabile pentru rezervari cu inscrieri timpurii, city breaks, weekend specials, long stay, grupe, etc.