Metode de Plata

Metode de Plata

Sistemul de online rezervari BulgariaSki.com este deinut i operat de catre Silky Holidays Ltd. Utilizarea acestui site semnifica acordul dumneavoastra cu Termenii i Condiiile. Rezervarea este valabila numai in momentul achitarii unui avans.
Metode de plata:
- Online cu Card de Credit
- Transfer Bancar

Plata Online cu Card de credit: Acceptam urmatoarele cari de credit - Visa i MasterCard. Plata se face in momentul rezervrii. Toate tarife i taxe sunt cotate i se platesc in BGN. Cardurile de credit emise sub sigla Visa si MasterCard pot fi folosite pentru efectuarea plata. BulgariaSki.com sau Silky Holidays Ltd nu recolteaza i pastreaza detalii privind cardurile de credit.

Transfer Bancar: Putei sa efectuati plata prin un transfer bancar. Reinei c, de obicei, transferul bancar poate dura câteva zile, deci trebuie sa platii cel puin 5 zile lucrtoare înainte de data sosirii. Notai c toate taxe pentru un transfer bancar trebuie acoperite de dumneavoastr i v rugam sa ne anunai dup transferarea sumei.

Perioad de valabilitate a ofertei: Preturile si conditiile pentru rezervarea Dvs. se bazeaz pe disponibilitatea pentru o anumit perioad de timp. In cazul in care doriti sa facei plata dup o perioad mai lung decât cea indicata în e-mailul Dvs, v rugm s ne contactai din nou, pentru a verifica dac serviciile solicitate sunt înc disponibile.

Politica de Anulare a rezervarii: V rugm s reinei c fiecare hotel din site-ul nostru are o politica diferita de anulare. V rugm sa respectai cu strictete instructiunile de agentul dumneavoastr, pentru a evita anulari sau sanciune pentru neprezentarea. În cazul în care servicile preplatite nu pot fi furnizate de ctre furnizor prin intermediul Silky Holidays Ltd. Noi o sa  va oferim servicii alternative sau o sa va rambursam suma platita pentru rezervarea.

* Utilizatorul are dreptul de a formula reclamaii cu privire la furnizarea serviciul hotelier direct la faa locului. Partea afectat trebuie s pregteasc o declaraie scris, semnata de ctre cele dou pri.

Politica de securitate: Datele personale (nume, telefon, e-mail i adresa) sunt furnizate în mod voluntar de ctre client, în cazul în care clientul face sau modific rezervarea prin intermediul www.BulgariaSki.com. Aceste informaii sunt folosite pentru a rezerva serviciile solicitate, pentru o factur i pentru confirmarea rezervari prin e-mail. Avem angajamentul de a va proteja datele i nu va divulga informaiile dvs. personale o a treia persoan, cu exceptia cazurilor pentru finalizarea corecta a tranzactiei i consilierea profesional pentru a preveni utilizarea abuziva a datelor. Vom folosi informaiile dumneavoastra de contact pentru a v informa în legtur de rezervarea, despre alte produse de BulgariaSchi.ro sau pentru feedback.