Semkovo

Semkovo este o staiune montana situata la 17 km de oraul Belitsa. Se afla pe poalele munii Rila printre-o pdure de pini i ofer panorame spectaculoase ale padurilor din zona centrala a Muntilor Rila. %RIMG15Staiunea ofer condiii excelente pentru sporturile de iarna i in vara este potrivita de turism montan. Este situata la o altitudine de 1750 m. In principal relieful este muntos i deluros iar climatul este mediteranean cu influena uriaa de munte. %LIMG11 Starea zpezii se formeaza la nceputul noiembrie i prin ianuarie devine 60 - 80 cm. Semkovo este caracterizat ca o staiune de schi de mass turism i in tot timpul anului pentru relaxare. Pariile de schi au grade de dificultate diverse i sunt excelent intretinute, lungime totala este 4 km i sunt deservite de 8 teleferice. Trei dintre ei sunt pe pantele de nord i sunt destul de dificile.
Parii Importante
%LIMG10Semkovo ofer apte schi parii cu o lungime totala de patru kilometri cu grade de dificultate diverse. Pantele sunt excelent intretinute! - Partia din Semkovo are lungimea de 400 m i este deservita de un teleschi cu capacitatea de 150 pers/ora. - Partia din Orlite (Kartal) are lungimea de 800 m i sunt disponibile doua teleschiuri, unul de 800 m i al doilea de 1100 m cu capacitatea de 450 i 700 pers/ora.
Atracii Turistice
%LIMG2O atracie turistic este minunat de diapozitive acoperit cu strlucire de culoarea covoarele la dispoziia oaspeilor din Belitsa. Semkovo este totodat un punct de pornire spre: - Circul Poleganski (1.30 ore) - Circul Vapski i lacul Vapski (2.30 ore) - Chircul Skalishki i lacurile sale (2.30 ore) - Circul Chernopoljanski (3 ore) - Cabana Macedonia (2.30 ore)

Comentarii Semkovo

    Mai multe despre Semkovo